Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden MOES Design

Door het plaatsen van bestelling op een artikel van MOES Design gaat u akkoord met de hieronder vermelde algemene voorwaarden van MOES Design en geeft u aan op de hoogte te zijn van de inhoud ervan. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die worden gedaan op de webshop van MOES Design.

 

Contactgegevens MOES Design

Naam: MOES Design

E-mailadres: [email protected]

Rekeningnummer: NL18BUNQ2290318345

KvK nummer: 67592813

BTW numer: NL002221320B87

 

Betalingen en akkoord gaan                                                                                                                                                  

De overeenkomst wordt gesloten wanneer u een bestelling plaatst op de site en hierover een mail ontvangt van MOES Design om dit te bevestigen.

MOES Design behoudt zich het recht om uw bestelling niet te accepteren als:

  • De door uw ingevoerde informatie en gegevens niet correct of volledig is
  • U niet heeft voldaan aan een betalingsverplichting
  • MOES Design twijfelt aan de echtheid van de gegevens
  • Het door u opgegeven afleveradres in een land bevindt waar MOES Design niet levert

MOES Design zal u zo snel mogelijk berichten als het om wat voor reden uw bestelling niet in behandeling neemt.

U kunt bij MOES Design via onderstaande betaalmethoden betalen:

 
 
 
 
Prijs

De op de website aangegeven prijs op het moment van betaling is de totale prijs van het product, inclusief belasting die van toepassing is binnen de Europese Unie. Verzendkosten worden berekend onder de €50,-. Vanaf €50,- vervallen de verzendkosten.

Om uw bestelling te betalen kunt u kiezen uit de betaalopties die MOES Design aanbiedt op de website.

MOES Design kan niet aan een aanbieding worden gehouden als u op redelijkerwijs kunt begrijpen dat de aanbieding, of een deel daarvan, een duidelijke fout of schrijffout bevat, zoals een ongebruikelijke lage prijs. Wij verzoeken u om contact op te nemen met MOES Design als u twijfelt aan de juistheid van de aanbieding.

 

Bezorging 

MOES Design zal haar uiterste best doen om uw bestelling zo snel mogelijk na betaling in behandeling te nemen.

Bezorging binnen Nederland 1-5 werkdagen. Het aantal werkdagen met betrekking tot het leveren van een bestelling is gebaseerd op een schatting. Wij kunnen deze levertijden niet te allen tijden garanderen. Wijzigingen in het leveren van de gekochte producten kan afwijken van de gebruikelijke 1-5 werkdagen door externe factoren, zoals feestdagen, keuze van transport en betalingswijze.

Uw bestelling wordt bezorgd op het bezorgadres dat u zelf heeft genoteerd tijdens het bestellen van uw product(en) op de webshop.

U bent officieel eigenaar van het product wanneer MOES Design de betaling van het product heeft ontvangen.

MOES Design zal zorg dragen dat de door u bestelde producten compleet en in goede conditie bij u aan zullen komen. In het geval dat de bestelling niet compleet is of beschadigd onderweg wordt u door MOES Design aangeraden zo spoedig mogelijk contact op te nemen met MOES Design.

Verzenden binnen Nederland: €4,50 / € 7,25

De prijs is afhankelijk van het gekochte product.

Gratis verzenden vanaf €50,-.

 

Verloren en zoekgeraakte artikelen

MOES Design is niet verantwoordelijk voor beschadigingen, vermissingen of verlies van artikelen nadat wij deze hebben verzonden. Na de in ontvangstneming draagt de koper de volledige verantwoordelijkheid voor zijn/haar bestelling.

 

Kleuren

MOES Design doet er alles aan om de kleuren van onze producten zo accuraat mogelijk te presenteren op onze website. Desondanks kunnen de kleuren variëren naar aanleiding van het type beeldscherm dat u gebruikt. Om deze reden kan MOES Design u geen 100% kleurgarantie geven.

 

Kwaliteit

De levensduur van de producten die MOES Design levert hangt af van het materiaal van het product en de intensiteit waarmee u het product gebruikt. Om er voor te zorgen dat de levensduur maximaal is voor de door u gekochte producten wordt gevraagd de wasinstructies in acht te nemen.

MOES Design zal er alles an doen om haar producten zo getrouw mogelijk aan te bieden op de website. Als u van mening bent dat het door u gekochte product niet overeenkomt met het product dat wordt aangeboden op de website, op het moment van betalen, dan kunt u gebruik maken van uw herroepingsrecht en dit terug sturen.

 

Beschikbaarheid

Gedurende de verwerking van uw bestelling kan het voorkomen dat een artikel niet meer op voorraad is. Door middel van een mail die wij u toesturen, brengen wij u op de hoogte van het feit dat uw bestelling is geannuleerd.

 

Privacy

MOES Design deelt persoonlijke gegevens van haar klanten nooit met externe individuen of organisaties. Deze gegevens beschouwen wij als privé en vertrouwelijk.

 

Defecte artikelen

Artikelen die defecten vertonen in het materiaal of in de arbeid die hieraan verbonden is, worden door ons teruggenomen en vallen onder het garantiebeleid. Wij accepteren geen artikelen die niet vallen onder ons garantiebeleid of op een verkeerde manier gebruikt zijn met als gevolg beschadiging. Garantie is alleen geldig en van kracht met goedkeuring van MOES Design.

 

Website content

Tenzij anders vermeld, zijn alle materialen, inclusief afbeeldingen, illustraties, ontwerpen, iconen, foto’s videoclips en ander materiaal, onderdeel van deze site. Zij worden gezamenlijk weergegeven als de ‘content”. De copyrights, handelsmerken en / of andere intellectuele eigendommen zijn gecontroleerd of uitgegeven door MOES Design. De site als geheel is beschermd door copyright en intellectuele eigendommen. Alle rechten en belangen behoren tot eigendom van MOES Design. De inhoud van deze site, en de site als geheel, is uitsluitend bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. (met uitzondering van verkoop van goederen van onze site) De inhoud op de site kan uitsluitend gekopieerd worden voor persoonlijk gebruik.

 

Verandering omtrent de gebruiksvoorwaarden

We kunnen van tijd tot tijd de gebruiksvoorwaarden wijzigen voor uw gebruik van onze website. Uw gebruik van onze website na een dergelijke wijziging vormt uw overeenkomst om zich gebonden te houden aan de voorwaarden zoals gewijzigd. Wij kunnen de onderdelen van de website van tijd tot tijd veranderen, verplaatsen, verwijderen en / of nieuw materiaal toevoegen. Voorwaarden zijn alleen van kracht als de gewijzigde versie is gepubliceerd op de website van MOES Design. We verwachten dat u de meest recente versie van de Algemene Voorwaarden raadpleegt wanneer u producten op de website koopt.

 

Ruilen of retourneringen

Wij accepteren iedere retournering en/of ruilen en zullen na onderzoek overgaan tot een terugbetaling. Als u een artikel wilt ruilen of retourneren dan dient u contact op te nemen via [email protected] met als onderwerp: Retour. Ruilen en retourneringen dienen door MOES Design te worden geaccepteerd binnen een tijdsperiode van 15 werkdagen, na verzending. De teruggezonden artikelen mogen niet zijn gewassen of gedragen. Klanten zijn verantwoordelijk voor de retourkosten. Na de in ontvangstneming van uw retournering hanteren wij een verwerkingsperiode van 1-15 werkdagen voor de terugbetaling. MOES Design weigert alleen retourartikelen als u zich niet aan de richtlijnen houdt die MOES Design hanteert. Als een product naar MOES Design wordt gestuurd en MOES Design niet kan overgaan tot een terugbetaling zal het product in het bezit blijven van MOES Design. Indien u wenst het geretourneerde product te behouden worden de verzendkosten voor u in rekening gebracht. Anders zal het product in ons bezit blijven gedurende 90 dagen. Na deze periode stellen wij het product niet meer ter beschikking voor herroeping.

 

Klachtenprocedure

MOES Design zal haar uiterste best doen om het gehele bestel- en leveringsproces probleemloos te laten verlopen. Mocht het zijn dat u als nog klachten ondervindt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail. U kunt mailen naar [email protected].

MOES Design streeft ernaar om uw klacht zo spoedig mogelijk af te handelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »